Focus Session on Planetary Data

Wednesday May 21

IVOA Interoperability Meeting, May 2014

Schedule Page

Time Speaker Topic Materials
Wednesday 10h-11h30      
10h00 Baptiste Cecconi Introduction and presentation of the IPDA/IVOA interaction study (10 min) pdf
10h10 Stéphane Erard Planetary VO infrastructure, and plans for a future Europlanet program (10 min)  
10h20 Cyril Chauvin Deployment feedback on IVOA standards (TAP, SAMP, etc) for Planetary Sciences (7 min) pdf
10h27 Pierre Le Sidaner IVOA Registry for Planetary Sciences (7 min)  
10h34 Chiara Marmo (Stéphane) Planetary FITS (7 min)  
10h41 Alain Sarkissian Report on IPDA activities (10 min) pdf
10h51 Dave Heather Report on PSA and PSA-UG activities (10 min)  
11h01 All Panel Discussion  

Useful links:

-- BaptisteCecconi - 2014-05-18

Topic attachments
I Attachment Action Size Date Who Comment
PDFpdf IPDA_IVOA2014SarkissianKrishna.pdf manage 5735.5 K 2014-05-21 - 10:21 BaptisteCecconi IPDA Activities - A. Sarkissian
PDFpdf IVOA_Madrid_PlanetaryDataFeedback.pdf manage 133.8 K 2014-05-21 - 10:23 BaptisteCecconi Deployment Feedback of IVOA standards for Planetary Science - C. Chauvin
PDFpdf MadridVO_5_2014.pdf manage 130.4 K 2014-05-21 - 10:27 BaptisteCecconi FITS extension - C. Marmo
PDFpdf PlanetFocusSession.pdf manage 1383.8 K 2014-05-21 - 10:20 BaptisteCecconi Introduction and IPDA/IVOA collaboration - B. Cecconi
Edit | Attach | Print version | History: r6 < r5 < r4 < r3 < r2 | Backlinks | Raw View | Raw edit | More topic actions...
Topic revision: r3 - 2014-05-21 - BaptisteCecconi
 
This site is powered by the TWiki collaboration platformCopyright © 2008-2022 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Ideas, requests, problems regarding TWiki? Send feedback