IVOA Northern Fall Interop Announcement - Nov 17-19 UTC

The Northern Autumn IVOA meeting is planned for 3 days during the week of Nov 16.


The meeting organization will be similar to the May Virtual Interop meeting. We will use Zoom as our shared remote service, and Etherpad for live notes and questions. We are planning to keep presentations to a single thread (no parallel sessions) and save a good amount of the time for your input and discussion. Sessions will be recorded and posted so that if you miss a session you can go back and view it. We will work to schedule sessions with reasonable times during the day for 2 of the 3 sessions a day in your time zone.

We envision asking the community for topics/presentations as we did last time and welcome your participation.

The meeting web pages to register to the event (no fee) and submit your proposed contribution is available here.

Nov 2020 IVOA Virtual Interop Meeting Schedule (Draft, 9/25, JE)

All times are in UTC -- check your local times https://www.worldtimebuddy.com/

Feedback

We welcome feedback about the meeting, please leave your comments here.

Recorded Sessions

Recordings for the sessions will be uploaded to the CANFAR VOSpace service.

For the adventurous: vos://cadc.nrc.ca~vault/pdowler/ivoa/virtual2020b

Or simply use the CANFAR Storage UI to download with your browser.

Programme

Session Time (UTC) Elapse time Session Notes
 
Tuesday Nov 17 2020 @ 4:30 UTC
ZOOM LINK for Tuesday: xxx
1 04:30 UTC 10 min Welcome and Logistics Janet Evans
    20 min State of the IVOA Chenzhou Cui
    10 min Commitee on Science Priorities (CSP) report Bruno Merin
    20 min State of the Technical Coordination Group (TCG) Patrick Dowler
  05:30 Break - 30 min
2

6:00

60 min xxx xxx
  07:00 Break - 6.5 hours
 
3 13:30 60 min xxx xxx
  14:30 Break - 30 min
4 15:00 60 min xxx xxx
  16:00 Break - 4.5 hours
5 20:30 60 min xxx xxx
  21:30 Break - 30 min
6 22:00 60 min xxx xxx
  23:00 End of Session
 
Wednesday Nov 18 2020 @ 4:30 UTC
ZOOM LINK for Wednesday: xxx
7 04:30 UTC 60 min xxx xxx
  05:30 Break - 30 min
8 6:00 60 min xxx xxx
  07:00 Break - 6.5 hours
 
9 13:30 60 min xxx xxx
  14:30 Break - 30 min
10 15:00 60 min xxx xxx
  16:00 Break - 4.5 hours
 
11 20:30 60 min xxx xxx
  21:30 Break - 30 min
12 22:00 60 min xxx xxx
  23:00 End of Session  
 
Thursday Nov 19 2020 @4:30 UTC
ZOOM LINK for Thursday: xxx
13 04:30 UTC 60 min xxx xxx
  05:30 Break - 30 min
14 6:00 60 min xxx xxx
  07:00 Break - 6.5 hours
 
15 13:30 60 min xxx xxx
  14:30 Break - 30 min
16 15:00 60 xxx xxx
  16:00 Break - 4.5 hours
 
17 20:30 60 min xxx xxx
  21:30 Break - 30 min
18 22:00 30 min TCG Summary Patrick Dowler
  15 min CSP Summary Bruno Merin
  15 min Exec Summary Chenzhou Cui
  23:00 End of Session
 

Next Few weeks - Follow-on sessions

See individual pages for connection details
 
xxx xx:00 UTC xx mins xxLinkxx WG/IG xx
         
Note: there are several sessions that will be scheduled over the next few weeks. Details will be posted here. Notifications wll be sent via email. Post interop meetings are in the early stages of planning.
Post Interop Virtual Meetings
Date xx xx:00 UTC xx mins xxLinkxx WG/IG xx
         
         

* We welcome feedback about the meeting, please leave your comments here.

Topic revision: r5 - 2020-10-15 - MarcoMolinaro
 
This site is powered by the TWiki collaboration platformCopyright © 2008-2020 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Ideas, requests, problems regarding TWiki? Send feedback